sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Tasapainoilua oman pään sisälläMonessa suhteessa alkaa olo tällä hetkellä olla hyvin innostunut. Asioita tapahtuu paljon ja mikä parasta, pääasiassa asiat etenevät positiiviseen suuntaan. Sanomattakin lienee selvää, että haluaisin yrityksellemme hyvän ja lentävän alun. Tämä siltikin, että kaupan todellinen kehittäminen tietysti vasta alkaa sen avaamisesta. 

Näköjään ilmoitus siitä, että joku aikoo alkaa myymään pelkästään Suomessa valmistettuja tuotteita, kiinnostaa ihmisiä. Hyvä niin, sillä sitä tietysti olen alusta asti toivonutkin. Ulkopuolelta tuleva kiinnostus aiheuttaa kuitenkin myös monenlaista pohdittavaa oman pään sisälle. Miten paljon keskeneräistä taideteosta kannattaa esitellä? Ja miten paljon siitä edes osaan vielä tässä vaiheessa kertoa niin, etten tule luvanneeksi jotain, mikä ei toteudukaan?

Toisaalta haluan tietysti kertoa riittävästi, jotta saan ihmiset kiinnostumaan. Jotta halutunlaisen kaupan rakentaminen onnistuisi, tarvitsemme mukaan riittävän määrän kiinnostavia tuotteita sekä tietysti myös niitä ostavia asiakkaita heti alusta alkaen. Tämän vuoksi meidän pitää pystyä kertomaan riittävän monelle olevamme olemassa ja samalla saada oikeat ihmiset vakuuttumaan siitä, että olemme rakentamassa sellaista juttua, jossa todella kannattaa olla mukana.

Moni yrityksemme ympärillä tällä hetkellä näkyvä asia saattaa vaikuttaa hieman kotikutoiselta. Se johtuu ainoastaan siitä, että jotkut asiat ovat juuri sitä miltä ne näyttävät. Kukaan markkinoinnin ammattilainen ei ole vielä kertonut miltä meidän pitäisi näyttää, kuulostaa tai tuoksua. Toisaalta ainakaan vielä ei olla siis menetetty palaakaan inhimillisyydestämme.

Kuitenkin tietyt eteen tulleet asiat ja mahdollisuudet ovat saaneet myös ajattelemaan sitä, että onko jo nyt mahdollista menettää joitain mahdollisuuksia sen vuoksi, että ei olla valmistauduttu markkinointityöhön riittävän hyvin ja riittävän varhaisessa vaiheessa. No, aina on omat kasvot, joilla esiintyä. Eikös ne ole iso nenä ja leveä virne, jotka jäävät parhaiten ihmisten mieleen?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...