maanantai 27. maaliskuuta 2017

Etsimme toimittajia Suomessa valmistettujen tuotteiden verkkotavarataloonNyt on tullut aika lopettaa kuuman puurolautasen ympärillä pyöriminen ja ilmoittaa, että etsimme toimittajia ensi kesänä avattavaan verkkotavarataloon, jossa myydään ainoastaan Suomessa valmistettuja tuotteita. 

Tavoitteemme on rakentaa verkkokauppa, josta asiakkaalla on mahdollisuus löytää Suomessa valmistettu tuote muualla valmistetun tilalle. Tämän tavoitteen toteutuminen vaatii tietysti laajaa ja monipuolista valikoimaa, joten toivomme, että saisimme mahdollisimman monta toimittajaa/valmistajaa mukaan. Jos kiinnostut tarjoamaan tuotteitasi meille, voit olla varma ainakin siitä, että rakkaat tuotteesi ja taidonnäytteesi voivat päätyä arvoiseensa seuraan. Toisen Suomessa valmistetun tuotteen viereen.


Ehdottomat vaatimuksemme tavaratalomme tuotteille ja niiden valmistajille liittyvät tuotteen kotimaiseen valmistukseen sekä laatuun. Tämän lisäksi tulemme esittämään muutamia toivomuksia, joita sitten sovelletaan jokaisen mukaan lähtevän toimittajan tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla. Tiedämme, että se, mikä on toiselle paras tapa toimia, voi olla toiselle painajainen. Ja päinvastoin.

Meitä kiinnostaa erityisesti nostaa suomalainen valmistaja kauppamme keskiöön, joten haluaisimme myös ideoida monia asioita yhdessä. 

Miltä tämä kuulostaa? Jos uskot, että edustamasi yritys täyttää asettamamme ehdottomat vaatimukset ja olisit edes vähän kiinnostunut kuulemaan lisää, niin laita viestiä osoitteeseen toimittajaksi@suosiva.fi. Otamme sinuun yhteyttä.


Suosiva Oy on laitilalainen yritys, jonka tavoitteena on parantaa Suomessa valmistettujen tuotteiden yleistä löydettävyyttä verkossa. Olemme rakentamassa verkkotavarataloa, jossa myydään vain ja ainoastaan Suomessa valmistettuja tuotteita ja tavoiteaikataulu kaupan avaamiselle on ensi kesä. Hieman lisää yrityksen taustoista voi lukea tästä.2 kommenttia:

  1. Hieno homma! Me ollaan pyöritetty www.Suomikauppa.fi :tä jo 12 vuotta. Valikoimassa on 3500 tuotetta ja asiakkaita yli 100:ssa maassa. Suomikauppa on suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, ranskaksi, italiaksi, japaniksi, saksaksi ja kiinaksi ja toimitamme yli 50 000 kiloa suomalaisia laatutuotteita joka vuosi ulkomaille. Tässä voitaisiin jotain yhteistyötä kehitellä?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...