torstai 22. joulukuuta 2016

Esittelyssä Suomalaista: Susa Ky:n kotimainen koiranpeti

Tällä kertaa esittelen Jalasjärvellä toimivan perheyrityksen, joka valmistaa lemmikkieläinpetejä pääasiassa koirille ja kissoille. Jos siis omistat, koiran, kissan tai aika-ajoin koiranpetiin nukkumaan sijoitettavan miehen, niin tämä esittely kannattaa lukea huolella.


Koiranpedit
Ekke -koiranpeti

Uuden koiranpedin hankinta tuli itsellemme ajankohtaiseksi, kun vanha peti alkoi olla niin saastainen, että pääasiassa aikaansa omassa kopissaan viettävän metsästyskoiran sisällepääsyyn esteenä alkoi olla koiran peti, ei niinkään koira itse. Uuden pedin etsintä alkoi Mustista ja Mirristä ja jatkui googlettamalla. Oikein sopivaa petiä ei tahtonut löytyä. Juuri, kun toivo alkoi hiipua tarttuivat Googlen hakurobotit osoitteeseen lemmikkielainpedit.fi, josta löytyi mahtava valikoima kotimaisia koiranpetejä. Jälkikäteen tietysti vähän ihmetyttää, että millä hakusanoilla sitä ensin tuli etsittyä. Toisaalta, kun nyt teen uudelleen haun hakusanalla koiranpedit selaimella, jolla ei ole koiranpetisivuilla vielä käyty, löytyy lemmikkielainpedit.fi ja otsikko Kotimaiset Lemmikkieläinpedit vasta Googlen kolmannelta sivulta, jonne asti en ilmeisesti ollut viitsinyt kurkata. Olin siis liian hätäinen. Susa koiranpetejä löytyy myynnistä myös muutamalta jälleenmyyjältä, mutta yrityksen omaa verkkokauppaa voi ainakin oman kokemuksen perusteella suositella jo nopean toimituksen vuoksi.

Lemmikkielanpedit.fi verkkokaupan takaa löytyy Jalasjärveläinen perheyritys Susa Ky, joka on valmistanut kotimaisia lemmikkieläinpetejä vuodesta 1995 lähtien. Kaikki yrityksen tuotteet on valmistettu kotimaisena käsityönä ja niille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -merkki. Yritys itse kertoo kotisivuillaan mallistonsa perustuvan harmooniseen ja sisustukseen sopivaan värimaailmaan, unohtamatta pieniä pirteitä värejä. En ole sisustuksen ammattilainen, mutta nyökkäilen hyväksyvästi. Pitää paikkansa. 

Pelkästään Susa Ky:n koiranpetivalikoima pitää sisällään 71 erilaista petiä, patjaa, makuualustaa tai vankkuria. Sopiva nukkuma-alusta löytyy valikoimasta varmasti kaiken kokoisille koirille ja toisaalta osaksi kaikenlaisia sisustuksia. Meidän valintamme osui XL-kokoiseen Ekke-koiranpetiin. Ekke on tukevareunainen ovaalin muotoinen peti, jonka pohjassa on erillinen superlon pohjalevy, jossa on vetoketjulla irrotettava ja pestävä teddy/puuvilla -kankainen päällinen. Otetaas vielä uudelleen. Päällinen on siis irrotettava ja pestävä. Ominaisuus lisää kummasti pedin käyttömukavuutta koiraa palvovan perheen osalta. Ja eiköhän koira itsekin osaa ominaisuutta ainakin jollain tapaa arvostaa. 

Siitä saadaankin hyvä aasinsilta siihen tärkeimpään eli loppukäyttäjän omaan mielipiteeseen uudesta pedistään. 


Ekke -koiranpedin testaaja
Arvovaltainen Ekke -koiranpedin testaajaKuva kertoo enenmmän kuin tuhat sanaa. Koiraa ei tarvinnut kahdesti käskeä tutustumaan uuteen petiinsä.


Mukava Ekke koiranpeti
Mukavalta tuntuu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...