sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kaupasta tulee Maammekauppa


Kuten viikolla jo kerroinkin osoitteessa maammekauppa.fi, tulee uuden pelkästään Suomessa valmistettuja tuotteita myyvän verkkokauppamme nimeksi Maammekauppa. Tuo nimi kuvastaa mielestäni hyvin sitä, mistä kaupassa on kysymys. Toivoisin, että kaupasta tulee mahdollisimman monelle yhteinen juttu. 

Kerroimme myös, että kauppa avataan heinäkuussa. Alkuperäinen tavoitteemme oli jopa heinäkuun 1. päivä, mutta se alkaa tuntua ehkä hieman liian läheiseltä ajankohdalta. Toivottavasti kauppa on kuitenkin auki heinäkuun aikana, jotta emme joudu pettämään heti ensimmäistä lupaustamme. Se olisi harmittavaa.Tuotemerkkejämme emme vielä paljastaneet. Eikö ole hyvä jättää vähän jännitettävääkin? No, eiköhän niistä tule lisätietoa ensi viikolla. Aikataulut alkavat tosin olla jo niin kireitä, että joudun punnitsemaan tarkkaan, mitkä nimet uskallan julkaista, jotta ehdimme ne tuotteet varmasti myös lisäämään kauppaamme ennen avaamista. Tätä problematiikkaa vähän ennakoin jo viime viikolla (tässä tuo juttu).

Toisaalta ensimmäiset tuotteet ovat jo saapuneet kaupalle ja ensi viikolla pitäisi tulla paljon lisää. Siitä se sitten tosissaan alkaa. 

Nyt ei kyllä auta jaaritella tämän enempää, sillä on vähän muuta hommaa tehtävänä. Kauppamme on vielä pahasti kesken ja se ei valmistu satuilemalla. Palataan aiheeseen ensi viikolla. Silloin onkin muuten jo juhannukset juhlittu ja kesä ohi. Kammottavaa, miten aika juoksee! 

Ai niin, tykkää Maammekaupasta Facebookissa! Linkki tuohon toimitukseen tässä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...