sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kielikuvia - Unelmoinnista unelman elämiseen

Tämä viikko on ollut kiireinen niin kuin viikot yleensäkin. Kiireen syy on ollut vaan hieman erilainen ja paljon kutkuttavampi kuin normaalisti. Asioiden mennessä riittävän konkreettisiksi, alkaa aikaakin vaan yhtäkkiä kulumaan. Kun hommat on pitänyt saattaa pitkän hieromisen jälkeen oikeasti maaliin saakka ja vielä julkiseksi, on yksityiskohdillekin halunnut antaa painoarvoa. Tällä viikolla laitoin ensimmäisen kerran jalan uhmakkaasti jyrkänteen reunan yli. Vielä sen jalan saa toki vedettyä takaisin, mutta kuitenkin.

Joku voisi puhua kaapista ulos tulemisesta, mutta sanotaan vaikka niin, että seuraavan kahden viikon aikana joku muukin vaivaa päätänsä sen asian kanssa, että voiko liikeideani kantaa ja kannattaa. Nyt ei auta muu kuin odottaa tuomiota. Joskus raha ratkaisee.

Ensi viikko se vasta mielenkiintoinen saattaa ollakin. Voi olla, että silloin jo kurkistetaan kielekkeen alle tosimielellä. Valjaat tosin pidetään vielä tukevasti kiinni. Aletaan olla hyvin lähellä sitä hetkeä, kun unelmointi viimein loppuu ja unelman eläminen alkaa. Tai ainakin osa siitä. Toivottavasti helmikuun vaihtuminen maaliskuuksi tietää yhtä ylimääräistä hommaa Patentti- ja rekisterihallituksen tytöille ja pojille... 

Tämä kirjoitus saattaa vaikuttaa hieman epämääräiseltä. Se johtuu ihan vaan siitä, että asiat on helpompi laittaa rivien väliin silloin, kun ei halua luvata liikoja. Mielelläni toki kertoisin suuret suunnitelmani, mutta liian moni asia on vielä muiden käsissä. Täytyy siis edetä vielä rauhassa pienen sumuverhon takana. Sumun hälvettyä voi nähdä kauas.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...